Je auto-rijbewijs halen begint met een proefles

We beginnen de rijlessen voor je rijbewijs B altijd met een proefles. Ik kom je thuis ophalen en maak als je dat prettig vindt even kennis met je ouders of andere huisgenoten. Ik vind het belangrijk dat zij ook weten bij wie jij in de auto stapt. Dan vertel ik je het één en ander over de mogelijkheden en hoe we de lessen indelen. Daarna gaan we een stukje rijden. Ik kan dan een inschatting maken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. En welk pakket dus het beste bij jou past, als je voor een pakket kiest.

Ongeveer de helft van de tijd die we voor de proefles hebben, gebruiken we voor de kennismaking en uitleg. De andere helft van de tijd zitten we in de auto.

Een proefles duurt 45 minuten en kost € 40,00. Als je na de proefles aansluitend bij mij gaat lessen krijg je de proefles gratis.

Vind je het spannend of ronduit eng om met rijlessen te beginnen?

Ik wil jou dan juist heel graag helpen om vertrouwen achter het stuur en in het verkeer te krijgen. Een proefles is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met mij en met mijn manier van werken. Weet dat we jouw rijopleiding altijd helemaal aanpassen aan jou. Ik help jou heel graag op weg.

Heb jij je rijbewijs al en heb je door bijvoorbeeld een ongeval of een andere aanleiding angst gekregen om te rijden? Dan help ik jou heel graag om weer met vertrouwen achter het stuur te gaan zitten. Vraag een proefles aan en ervaar of ik de juiste persoon voor jou ben.

  Jouw proefles in het kort:

  • Kennismaken met je instructeur, ook je ouders of andere huisgenoten
  • Uitleg over werkwijze
  • Zelf een stukje rijden in een rustig gebied
  • Proefles is gratis als je daarna besluit om bij mij te lessen
  • Inschatten van benodigde aantal lessen
  • Inzicht in welk pakket bij jou past
  • De proefles is zeer geschikt voor jou als je angstig bent om te beginnen aan je rijles
  • Of rij-angst hebt gekregen door bijvoorbeeld een ongeval

  Maak nu een afspraak voor je proefles.