Even voorstellen
Tinus Geertsma

Mijn naam is Tinus Geertsma. Jarenlang heb ik gewerkt bij het UWV WERKbedrijf en haar voorgangers. En behalve rijinstructeur, ben ik ook mediator. Dat lijkt misschien niet veel met elkaar te maken te hebben; het tegendeel is waar.

Ik heb ontzettend veel ervaring in het werken met mensen. Vooral met mensen die een bepaalde afstand ervaren. Of dat nu komt door fysieke beperkingen of emotionele, zoals angsten. Ik vind het heel fijn om juist die mensen en leerlingen te helpen. Met heel veel geduld en rust en steeds kleine stapjes maken, lukt het ook hen om hun rijbewijs te halen.

Anderen vinden mij zorgzaam. Ja, ik heb altijd het beste met anderen voor. Het is voor mij heel belangrijk dat het goed met jou gaat. In de auto en daarbuiten.

Wat mij kenmerkt is mijn rust en vertrouwen, dat geef ik heel graag over aan de leerlingen, vooral als ze bepaalde angsten hebben bij het rijden of stress ervaren achter het stuur. Hen juist rust en vertrouwen geven, daar word ik heel blij van.

JA! Ik wil graag advies en een proefles!





    Waarom bij mij lessen?

    Vertrouwd raken met de auto en het verkeer. Daar gaat het vooral om tijdens je rijles. Van A naar B rijden is een kwestie van ervaring. Je fijn en veilig voelen in de auto is iets heel anders en voor lang niet iedereen vanzelfsprekend. Ik wil iedereen dat vertrouwen in de auto geven. Vertrouwen in je eigen kunnen. Juist als je om wat voor reden dan ook het spannend vindt om te rijden, of te beginnen met rijden, wil ik je heel graag helpen om dat vertrouwen te krijgen.

    Ik ben heel optimistisch en zie altijd mogelijkheden en oplossingen.